Kiadod a lakásod? Foglalkozz a vendégekkel, mi foglalkozunk az apartman tisztaságával!

A rövidtávon kiadott ingatlanok takarításában hatalmas tapasztalatunk van: többezres nagyságrendben mérhető azon takarítások száma, amelyeket ilyen apartmanokban, lakásokban és szobákban végeztünk az évek során. A legbüszkébbek arra vagyunk, hogy a tisztaságot az érkező vendégek ötcsillagos pontszámmal értékelték ezekben az objektumokban!

Magánszemélyeként adod ki lakásod, vagy apartmankiadással foglalkozó cégnél dolgozol? Bárhogy legyen is, mi megbízható szaktudásunkkal a rendelkezésedre állunk! 

Az ötcsillagos értékelés kulcsa

Tudjuk, a vendéglátó számára mekkora kihívást jelent a rendszeresen érkező vendégek utáni takarítás és az apartman színvonalának folyamatos szinten tartása. Számunkra is legalább olyan fontos a vendégek értékelése, mint a tulajé ­– hiszen a tisztaság az apartman kiadásában kétségtelenül kulcskérdés lehet, amennyiben hosszú távon szeretnél sikeres lenni. Hiszünk abban, hogy egy magasan értékelt tisztasággal rendelkező apartmant szívesebben és többen fognak választani, így ezzel mi is hozzásegíthetünk téged a több foglaláshoz, jobb kihasználtsághoz. Ez pedig a közös érdekünk. Egyszerűen nem engedjük meg magunknak, hogy bármelyik vendéged elégedetlenül távozzon.

Van még egy dolog, amire apartmantakarításkor ügyelni kell: ez pedig a logisztika ­– hiszen mire megérkezik egy vendég, addigra ragyognia kell a lakásnak, nem maradhat semmi nyoma az előző lakónak a helyszínen. A sikeres munkavégzéshez logisztikai munkatársunk folyamatos kapcsolatban fog állni veled a megrendeléstől az apartman elkészüléséig, hogy egyeztessétek a vendégek érkezését és távozását, illetve az esetleges egyéni kéréseket, extra feladatokat.

Mindemellett megteremtünk minden feltételt az apartman magas minőségben történő takarításához, és – igény szerint – feltöltjük a készleteket is. Ha bármilyen kárt vagy hiányosságot észlelnénk, azonnal értesítünk téged, hogy minden vendég a tökéletes minőségű apartmanba léphessen be.

A gyakorlati tudnivalók

Az apartmantakarítási feladatok listáját veled egyeztetve, személyre szabottan készítjük el, melybe speciális kéréseket is rögzítünk, ha van rá igényed. Ajánlatunkat a helyszín bejárása és az igények pontos megbeszélése után juttatjuk el hozzád, így biztosítva, hogy minden felmerülő költséget pontosan átláss már a legelejétől. Keress minket bátran – akár egyszeri, akár rendszeres takarításra lenne szükséged! Ha utóbbi a cél, akkor kiváló kedvezményekkel is tudunk kedveskedni.

Tags

Comments are closed