Burkolás, tetőfedés, épületfelújítás, víz- és villanyszerelés, beltéri ajtók cseréje, parkettacsiszolás? Minden ház körüli teendőben segítünk!
Profi ipari gépeinkkel segítünk a szőnyeg- és kárpittisztításban, hogy megszabadulj a szennyeződésektől és a makacs portól!
Az ózonos fertőtlenítés az egyik leghatékonyabb módszer a baktériumok és vírusok elpusztítására. Keress minket!
Nagytakarításra a legkülönbözőbb helyeken is szükség van – és tőlünk bármilyen területen igényelheted is, legyen az lakás, iroda, üzlethelyiség, étterem vagy akár apartman.
Engedd, hogy 10 évnyi tapasztalatunkkal patyolattisztává varázsoljuk a lépcsőházad!
Hiszünk abban, hogy egy tiszta, rendezett irodai környezetben a munka is hatékonyabb. Ebben szeretnénk neked segíteni: bízd ránk az irodatakarítást!
Nemcsak a felújítási munkálatokhoz szükséges szakembert hívnod, hanem a szakszerű, alapos takarításhoz is. Válassz minket!
Kiadod a lakásod? Foglalkozz a vendégekkel, mi foglalkozunk az apartman tisztaságával!
Rövidtávú lakáskiadással foglalkozol? Eleged van a 2-3 naponta vagy akár minden nap esedékessé váló takarításból? Ezt a nehéz feladatot vesszük le megbízásunk esetén […]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut […]