A felújítás előbb-utóbb minden lakás életében eljön: legyen szó egyszerű festésről vagy akár teljes, bontás utáni újraépítésről. Azonban nemcsak ezekhez a munkálatokhoz szükséges szakembert hívnod, hanem a takarításhoz is, hisz ez a feladat is hozzáértő kezeket kíván. És mint tudjuk: az ingatlan felújítása akkor fejeződik be „hivatalosan”, amikor csillogva-villogva, makulátlan tisztaságban újra a birtokunkba vehetjük azt.

Miért fontos, hogy szakemberre bízd a takarítást?

Először azt gondolhatod, hogy egy „egyszerű” takarításhoz nincs szükség szakemberre, viszont egy-egy építkezés bizony komoly nyomokat tud hagyni a lakásodban. Törmelék, festékcseppek, festékfoltok, ragasztónyomok hada vár rád, nem is beszélve a rengeteg porról. Ezeket sok esetben csak speciális eszközökkel és szerekkel lehet nyomtalanul eltüntetni, esetenként pedig kimondottan érzékeny felületekről van szó, amelyek kitüntetett odafigyelést igényelnek annak érdekében, hogy nehogy megsérüljenek.  

Mindezeken túl hatalmas feladatot jelent az ajtók, ablakok, illetve az egyéb üvegfelületek tisztítása. Ezeket mind meg kell szabadítani a festéktől, a portól és minden egyéb felújítási nyomtól – ami pedig igen komoly fizikai munkát jelent sok belefektetett idővel és energiával.

Egy új lakásba való beköltözés vagy a visszaköltözés már önmagában is kellőképpen megterhelő; hagyd, hogy segítsünk a takarításban! Bízd ezt a feladatot profikra, te csak élvezd, ahogy megérkezel a tökéletesen tiszta lakásba!

A gyakorlati tudnivalók

A takarítási feladatok listáját, ha van rá igényed, személyre szabottan készítjük el. Ha szeretnéd, beletehetünk speciális kéréseket is. Ajánlatunkat a helyszín bejárása és az igények pontos megbeszélése után juttatjuk el hozzád, így biztosítva, hogy minden felmerülő költséget pontosan átláss már a legelejétől. A takarítást minden esetben a te igényed szerinti időpontban végezzük – ahogy neked a legkényelmesebb.

Tags

Comments are closed