Hiszünk abban, hogy egy tiszta, rendezett irodai környezetben a munka is hatékonyabb. Ebben szeretnénk neked segíteni: hogy munkavállalóid jobban érezzék magukat az irodában – nem is beszélve arról, hogy egészségügyi szempontból is kiemelkedően fontos a tiszta munkahelyi környezet.

A megbízhatóság kulcsfontosságú

Tudjuk, hogy az irodák takarítása igen nagyfokú bizalmat igényel a megrendelő részéről, ezért kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy takarítószemélyzetünk minden egyes tagja megbízható legyen és rendelkezzen bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvánnyal. Az elmúlt 10 évünkben sikerült kialakítanunk egy kiemelkedően tisztességes takarítócsapatot, akik diszkréten, gyorsan és precízen végzik a munkájukat. Természetesen minden kolléganőnkért teljeskörű felelősséget vállalunk.

A gyakorlati tudnivalók

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy minden rendelkezésünkre bocsátott információt bizalmasan kezelünk. Az irodatakarítási feladatok listáját a megrendelővel egyeztetve, személyre szabottan készítjük el, melybe speciális kéréseket is rögzítünk, ha van rá igényed.

Ajánlatunkat a helyszín bejárása és az igények pontos megbeszélése után juttatjuk el hozzád, így biztosítva, hogy minden felmerülő költséget pontosan átláss már a legelejétől. A takarítást minden esetben a te igényed szerinti időpontban végezzük – ahogy neked a legkényelmesebb.

Ha szeretnéd, a takarítószerek, -eszközök beszerzését, folyamatos feltöltését is vállaljuk, ezzel is megkönnyítve az irodában töltött mindennapokat.

Category
Tags

Comments are closed