A szőnyegek és kárpitok tisztítása otthonodban fontosabb, mint gondolnád – a makacsnak bizonyuló kávéfoltok, a kiskedvencek okozta koszfoltok és az egyéb látványos elszíneződések mellett bizony ezek azok a helyek, ahol ravaszul meg tudnak bújni a poratkák. Profi ipari gépeinkkel segítünk, hogy megszabadulj a szennyeződésektől és a makacs portól!

A szőnyeg- és kárpittisztítás jelentősége

Szőnyegeinken az egész család mászkál, végighaladunk rajtuk a nap minden szakaszában, és sokszor háziállataink is a szőnyegen fekve érzik magukat kényelmesen. Ugyanez a helyzet a kárpitokkal: rendszeresen igénybe vesszük őket mindennapjaink során anélkül, hogy különösebb figyelmet fordítanánk rájuk. Mindez annyi baktérium és szennyeződés megtelepedését eredményezi ezeken a felületeken, hogy kiemelten fontossá válik a szakszerű tisztíttatásuk.

  • Visszanyernéd bútoraid eredeti színét?
  • Megszabadulnál a poratkáktól, vagy szeretnéd megelőzni az elszaporodásukat?
  • Szeretnél mezítláb sétálni a makulátlan szőnyegeden?
  • Elkerülnéd, hogy hamar porosodjanak a bútoraid a szőnyegekben és kárpitokban rejlő ­– akár észrevétlen – szennyeződésektől?
  • Búcsút intenél a kávé- és borfoltoknak, egyéb makacs szennyeződésnek?
  • Kitisztíttatnád otthoni kanapédat, irodai foteledet, autós üléseidet, hordozható szőnyegedet vagy padlószőnyegedet?

Akkor akikre szükséged van, az a CleanAngel angyali takarítócsapata!

A gyakorlati tudnivalók

Ajánlatunkat az igények pontos megbeszélése után juttatjuk el hozzád, így biztosítva, hogy minden felmerülő költséget pontosan átláss már a legelejétől. Ha szeretnéd, eleget tehetünk speciális kéréseknek is. A takarítást minden esetben a te igényed szerinti időpontban végezzük – ahogy neked a legkényelmesebb.

Category
Tags

Comments are closed