Nagytakarításra a legkülönbözőbb helyeken is szükség van – és tőlünk bármilyen területen igényelheted is, legyen az lakás, iroda, üzlethelyiség, étterem vagy akár apartman.

Mikre figyelünk kiemelten nagytakarításkor?

Átlagosan, normál használat mellett a lakásokban évente kétszer, esetleg háromszor ajánlott nagytakarítást végezni. Nagyjából ez az időszak, ami alatt összegyűlik a rejtett, nem hetente takarított részeken a por és egyéb szennyeződés. Ilyen helyei a lakásnak például a könyvek és a könyvespolcok, a növények levelei, a nagyobb bútorok teteje és a bútorok mögötti részek. A portalanítás mellett szintén fontos, hogy ilyenkor kerül sor az ajtók, ablakok tisztítására is. A szőnyegek, kanapék és függönyök mosását és a kárpittisztítást is érdemes legalább félévente elvégezni, hiszen ezek azok a porfogó helyek, melyek tökéletes lakóhelyként szolgálhatnak a poratkáknak.

Emellett még rengeteg olyan hely van minden lakásban egyedileg, amelynek a takarítását, tisztítását a nagytakarításhoz szokták időzíteni. Minden lakás és nagytakarítás más és más, feladatoktól és a lakás állapotától függően – ezt pedig mi minden esetben figyelembe vesszük, hogy dolgunk végeztével olyan eredmény várjon otthon, amivel egész biztosan elégedett leszel.

A gyakorlati tudnivalók

A nagytakarítási feladatok listáját veled egyeztetve, személyre szabottan készítjük el, melybe speciális kéréseket is rögzítünk, ha van rá igényed. Ajánlatunkat a helyszín bejárása és az igények pontos megbeszélése után juttatjuk el hozzád, így biztosítva, hogy minden felmerülő költséget pontosan átláss már a legelejétől.

Category
Tags

Comments are closed