Ők már az elégedett ügyfeleink közé tartoznak

Nem kell, hogy nekünk higgy – higgy nekik!

„Az, hogy megbízható takarítócsapatot találjak az apartmanjaim tisztán tartásához, mindig is kihívás volt, mióta csak belecsöppentem a lakáskiadás világába. Szerencsére a CleanAngel csapatában az első perctől kezdve meg tudtam bízni, úgyhogy immár 2 éve töretlenül ők jönnek mind a 6 apartmanomba takarítani rendszeresen. Nem is kívánhatnék jobbat – sem én, sem a vendégeim!”

Balogh Vidoven Krisztina

„A munkavállalóimnak – és nekem is – kiemelten fontos, hogy tiszta irodába léphessünk be munkanapokon. Egészen más olyan környezetben dolgozni, ahol minden ragyog és illatos, mint mikor szembe találkozik az ember egy-egy porcicával az íróasztala körül. Ezért szeretem a CleanAngel csapatát, mert tudom róluk, hogy alaposak és precízek. Nem beszélve arról, hogy nyugodt szívvel bízom rájuk az iroda kulcsát hétről hétre… Ez is nagyon fontos tényező!”

Tarnócai Tímea

„Hosszú évek óta az építőiparban dolgozom. Tudom, milyen fontos az, hogy ha végeztünk egy ház/lakás felújításával, akkor minden apró nyomot eltüntessünk magunk után, hogy aztán a tulaj 100%-osan megelégedve léphessen be otthonába. A CleanAngel-lel soha nem semmilyen problémám nem volt, nagyon értenek ahhoz, hogy tökéletesen tisztává varázsolják a helyiségeket akár egy nagyobb felújítás után is. A vérükben van a tisztaság!”

Maruzsi Homok Melinda

„Meg sem tudom számolni, hány lakásfelújítást vittünk már véghez a cégemmel. Ahogy azt sem tudom megszámolni, hány felújítás utáni takarításhoz hívtam már segítségül a CleanAngel csapatát: ők azok, akiknél gondolkodnom sem kell, vajon szép eredmény fog-e várni a takarítás végén, vajon izgulnom kell-e majd, hogy mit szól az ingatlan tulajdonosa, mikor meglátja a végeredményt. Ez a nyugalom pedig aranyat ér ebben a szakmában.”

Szentpéteri Bálint

„A szokásos, rutin takarítási feladatokkal még szívesen megbirkózom, de mikor eljön a nagytakarítás ideje, sokkal szívesebben adom át a stafétát a CleanAngel-nek az ablakok, ajtók, bútorok mögötti részek pucolásához, és ilyenkor szeretem, ha kitisztítják a szőnyegeimet és kárpitjaimat is. Mindig azt érzem, hogy csillog-villog a lakásom, amikor egy-egy ilyen alkalom után hazaérek. Szinte tapintani lehet otthon a tisztaságot.”

Kukorelli Tibor