Egy házról alkotott képet mindig erősen befolyásolja annak a háznak tisztasága, hiszen ez jelenti az első benyomást minden érkező számára. Amivel pedig mindenki legelőször találkozik, az a lépcsőház, így annak tisztán tartása kiemelten fontos.

A lépcsőház tisztán tartása

Tapasztalatunk alapján a legtöbb társasháznak bizony gondot jelent a lépcsőház takarítása, ha nem bízzák szakemberre ezt a feladatot, így a legtöbb esetben a takarítás kiszervezése szokott lenni a megoldás. Engedd, hogy 10 évnyi tapasztalatunkkal patyolattisztává varázsoljuk a lépcsőházad!

Ahhoz, hogy a lépcsőházban megfelelően tiszta környezetet tudj teremteni, naponta (vagy legalábbis hetente többször) érdemes kitakarítani. Ha nem szeretnél ilyen sűrűn külső segítséget igénybe venni, az sem probléma: vállaljuk a féléves, éves nagytakarítási feladatokat is. Tudjuk, hogy szeretnéd, ha a ház közös területei tisztán lennének tartva – ebben tudunk mi segíteni profi gépeinkkel, prémium tisztítószereinkkel és megbízható takarítócsapatunkkal. 

A gyakorlati tudnivalók

Ajánlatunkat a helyszín bejárása és az igények pontos megbeszélése után juttatjuk el hozzád, így biztosítva, hogy minden felmerülő költséget pontosan átláss már a legelejétől. Ha szeretnéd, eleget tehetünk speciális kéréseknek is. A takarítást minden esetben a te igényed szerinti időpontban végezzük – ahogy neked a legkényelmesebb.

Category
Tags

Comments are closed